Patrik Brink kakel & bygg

Det roligaste med att ha flyttat in i ett helt nytt hus är att inreda det som jag vill ha det. Det kommer inte att bli klart på länge eftersom jag har svårt att bestämma mig och måste åka runt till alla möjliga olika möbelbutiker. Ni får nog räkna med att det kommer bli fokus på möbler och inredning i min blogg den närmaste tiden, men just i det här inlägget hade jag tänkt att berätta för er att företaget som byggde huset heter Patrik Brink kakel & bygg, ett företag inom bygg i Östersund med omnejd. 

Det fina med det här företaget är att de arbetar med totalentreprenad, vilket är så himla bekvämt. Bara det att slippa att vända sig till massa olika företag, var och en experter inom sitt område, kändes väldigt befriande. Nu slapp jag lägga tid på att få tag på yrkesfolk, detta tog Patrik Brink kakel & bygg hand om. Från grund till färdigt hus, tänk er att ni själva ska bygga ett hus, vore det inte underbart att låta ETT företag se till att allt som har med husets bygge att göra samordnas och organiseras av dem. Jag kunde i alla fall inte ha blivit mer nöjd än vad jag blev och jag vill därför tipsa er som behöver hjälp inom bygg i Östersund om att ni kommer att få all den hjälp som ni behöver om ni vänder er till Patrik Brink kakel & bygg. Det här är ett sådant mångsidigt företag både när det gäller sådant som har med bygg i Östersund att göra, men även annat, möjligheterna är i stort sett obegränsade när det gäller vad det går att få hjälp med av dem.